­

logo paperwise

PAPERWISE BY DECAPRINT

PaperWise papier is 47% beter voor het milieu dan gangbaar FSC-papier. Nu verkrijgbaar bij Decaprint!
Deze nieuwe generatie A-kwaliteit papier en karton wordt gemaakt van landbouwafval
(stengels en bladeren) met 100% groene energie.
paperwise decaprint 2
paperwise decaprint 4
paperwise decaprint 1
 

 

Over Veezel

Veezel decaprint 4
VEEZEL© is bewezen duurzaam
Bermgras wordt als grondstof gebruikt voor de productie van papier, in plaats van dat het bermgras als afval wordt verwerkt. Minimaal 60% van het Veezel papier bestaat uit gerecycled papier.
Lokaal
Dit geldt voor het gehele proces. Het bermgras wordt gemaaid langs regionale wegen in Nederland. Het gemaaide bermgras wordt lokaal verwerkt tot grondstof in Nederland. De papierfabriek staat in Nederland.
Meer lezen over Veezel?
Klik hier >
Veezel decaprint 1
Veezel is uniek
Veezel wordt geproduceerd met maaisel. Dit maaisel is afkomstig van lokaal gemaaid bermgras. Bermgras houdt enorm veel CO2 vast. Normaal wordt dit maaisel verbrand, waardoor dit vrij komt. Het maaisel wordt nu niet meer verbrand maar de reststroom wordt gebruikt als grondstof bij de productie van Veezel papier.

Afval wordt grondstof
Door toevoeging van onder andere cellulose en minimaal 60% gerecycled papier is het gelukt om een prachtig milieuvriendelijke kwaliteit papier te ontwikkelen met een geheel eigen karakter.
Veezel decaprint 6
Veezel voor iedere toepassing
Wilt u een herkenbaar karakter aan uw druk- en printwerk toevoegen? En wilt u aan uw MVO doelstellingen werken? Een stempel drukken? Dan is Veezel zeker een goede keuze voor u!
Veezel kan in grootformaat vellen en rollen papier en karton worden geleverd aan DecaPrint. Wij kunnen hiermee een verscheidenheid aan drukwerk en verpakkingen voor u maken zoals:
- Visitekaartjes
- Folders, brochures & magazines
- Foldermappen
- Kaarten, postkaarten
- Verpakkingen, verzenddozen
- Enveloppen

 

­

Meer weten over Veezel?

Wij kunnen u hier alles over vertellen en goed adviseren over de toepassing van Veezel bij uw drukwerk en u direct van een offerte voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
 

 

Decaprint groene partner 2017

Decaprint is Groene Partner van Het Zuid Hollands Landschap

Het Zuid-Hollands Landschap is een natuurbeschermingsorganisatie in de drukste provincie van het land. Zij stellen natuur veilig door gebieden aan te kopen, deze te onderhouden en voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen zij al sinds de oprichting van de stichting op 12 juli 1934! Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, 50.000 Beschermers en bedrijfsvrienden maken we Zuid-Holland steeds een beetje mooier.

Stichting Het Zuid Hollands Landschap heeft Decaprint uitgeroepen als Groene Partner.

Gezamenlijk stimuleren wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werken we voor een prettige woon- en werkomgeving en behoud van Natuurlijk Kapitaal. 

­