­

 

 

WIJ BIEDEN U EEN ALTERNATIEF

Verduurzamen is een noodzaak, geen luxe.
Vanuit deze gedachte nemen wij constant stappen om onszelf opnieuw uit te vinden en zo u, onze klant, ook met dit vraagstuk te ondersteunen.
Verduurzaam uw druk- en printwerk met VEEZEL©
paperwise decaprint 2
paperwise decaprint 4
paperwise decaprint 1
 

 

Over Veezel

Veezel decaprint 4
VEEZEL© is bewezen duurzaam
Bermgras wordt als grondstof gebruikt voor de productie van papier, in plaats van dat het bermgras als afval wordt verwerkt. Minimaal 60% van het Veezel papier bestaat uit gerecycled papier.
Lokaal
Dit geldt voor het gehele proces. Het bermgras wordt gemaaid langs regionale wegen in Nederland. Het gemaaide bermgras wordt lokaal verwerkt tot grondstof in Nederland. De papierfabriek staat in Nederland.
Meer lezen over Veezel?
Klik hier >
Veezel decaprint 1
Veezel is uniek
Veezel wordt geproduceerd met maaisel. Dit maaisel is afkomstig van lokaal gemaaid bermgras. Bermgras houdt enorm veel CO2 vast. Normaal wordt dit maaisel verbrand, waardoor dit vrij komt. Het maaisel wordt nu niet meer verbrand maar de reststroom wordt gebruikt als grondstof bij de productie van Veezel papier.

Afval wordt grondstof
Door toevoeging van onder andere cellulose en minimaal 60% gerecycled papier is het gelukt om een prachtig milieuvriendelijke kwaliteit papier te ontwikkelen met een geheel eigen karakter.
Veezel decaprint 6
Veezel voor iedere toepassing
Wilt u een herkenbaar karakter aan uw druk- en printwerk toevoegen? En wilt u aan uw MVO doelstellingen werken? Een stempel drukken? Dan is Veezel zeker een goede keuze voor u!
Veezel kan in grootformaat vellen en rollen papier en karton worden geleverd aan DecaPrint. Wij kunnen hiermee een verscheidenheid aan drukwerk en verpakkingen voor u maken zoals:
- Visitekaartjes
- Folders, brochures & magazines
- Foldermappen
- Kaarten, postkaarten
- Verpakkingen, verzenddozen
- Enveloppen

 

­

Meer weten over Veezel?

Wij kunnen u hier alles over vertellen en goed adviseren over de toepassing van Veezel bij uw drukwerk en u direct van een offerte voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
 

 

Decaprint groene partner 2017

Decaprint is Groene Partner van Het Zuid Hollands Landschap

Het Zuid-Hollands Landschap is een natuurbeschermingsorganisatie in de drukste provincie van het land. Zij stellen natuur veilig door gebieden aan te kopen, deze te onderhouden en voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen zij al sinds de oprichting van de stichting op 12 juli 1934! Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, 50.000 Beschermers en bedrijfsvrienden maken we Zuid-Holland steeds een beetje mooier.

Stichting Het Zuid Hollands Landschap heeft Decaprint uitgeroepen als Groene Partner.

Gezamenlijk stimuleren wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werken we voor een prettige woon- en werkomgeving en behoud van Natuurlijk Kapitaal. 

Voorbeelden van duurzaam drukwerk

bonteberm 500x500px

Insteekmappen op Veezel voor de Bonte Berm

Wij mochten voor het concept Bonte Berm deze insteekmap ontwikkelen op lokaal geproduceerde Veezel papier. De Bonte Berm bundelt zadenmengsels met bloembollen en zorgt voor vegetatie met een lange bloeitijd, een grotere biodiversiteit en extensief, ecologisch onderhoud.
Contact
veezel producten 11 900x900px cruydt hoeck

Catalogus voor Cruydt-hoeck

Cruydt-Hoeck is een kwekerij van wildebloemenzaden, met deze inheemse wilde bloemen leveren ze een mooie bijdrage aan de biodiversiteit. De mengsels van Cruydt-Hoeck worden onder andere toegepast in bermen. Door het zaaien en maaien dragen we met elkaar bij aan onze natuur.
Contact
veezel producten 08 600px

Grote diversiteit aan materialen mogelijk op Veezel

U wilt een map met uw huisstijl. De verzenddoos in uw huisstijl. Een deurhanger. Poster voor uw buitenbord. Een envelop met een mooie kreet. Wij kunnen dit voor u ontwerpen, opmaken en drukken op Veezel papier.
Contact
veezel producten 07 600px

Wilt u samples zien van de Veezel papier mogelijkheden?

Wij brengen het samplepakket graag bij u langs, zodat u een gevoel kunt krijgen bij dit bijzondere papier.
Contact
­