­

logo paperwise

PAPERWISE BY DECAPRINT

PaperWise papier is 47% beter voor het milieu dan gangbaar FSC-papier. Nu verkrijgbaar bij Decaprint!
Deze nieuwe generatie A-kwaliteit papier en karton wordt gemaakt van landbouwafval
(stengels en bladeren) met 100% groene energie.
paperwise decaprint 2
paperwise decaprint 4
paperwise decaprint 1
 

 

Over Paperwise

paperwise decaprint 4
Paperwise is bewezen duurzaam
De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie van Paperwise: Afval is nuttig in een nieuwe toepassing. In dit geval als grondstof voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam papier en karton. PaperWise geeft landbouwafval een tweede leven. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton. Dit papier en karton voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is onder meer verkrijgbaar als printpapier / kopieerpapier in diverse grammages, als grootformaat vellen en op rol in diverse afmetingen en grammages. Door het papier en (vouw)karton van PaperWise te gebruiken, kiest u eenvoudig en concreet voor duurzaamheid, zonder in te leveren op kwaliteit. De keuze is eenvoudig: Wie kiest voor kwaliteit en duurzaam wil leven, kiest voortaan voor papier en (vouw)karton van PaperWise.
paperwise decaprint 1
Paperwise is uniek
Het papier en karton van Paperwise is gemaakt van landbouwafval. Voor de productie wordt 100% groene energie gebruikt. Landbouwafval is een restproduct van de voedingsindustrie: het zijn de bladeren en stengels die overblijven nadat voedsel uit de oogst is verwijderd. PaperWise geeft reststromen van een andere industrie een waardevolle toepassing door er hoogwaardig papier van te maken. Landbouwafval verwerken tot grondstof voor papier heeft een lagere milieubelasting dan het gebruik van bomen. Groene energie vermindert de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen.
De groene energie is afkomstig uit biovergisting. Tijdens het gistproces komt methaangas vrij waarmee de eigen energiecentrale hitte en stroom produceert. Dit bespaart CO2-uitstoot en vermindert het gebruik van fossiele brandstoffen.
paperwise decaprint 5
Innovatief duurzaam papier
Landbouwafval inzetten als grondstof voor kwaliteitspapier is duurzaam en innovatief.Door gebruik te maken van PaperWise papier en karton, kiest u voor kwaliteit en kunt u bovendien op eenvoudige en doeltreffende wijze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
PaperWise voldoet aan onderstaande keurmerken en certificeringen:
- ISO 9001
Keurmerken Paperwise - ISO 14001
- ECF Bleaching
- ISO 9706
- EN-13432
- Green Energy
paperwise decaprint 6
Paperwise voor iedere toepassing
PaperWise kan in grootformaat vellen en rollen papier en karton worden geleverd aan DecaPrint. Wij kunnen van de diverse soorten papier en karton een grote verscheidenheid aan drukwerk en verpakkingen maken zoals:
- Visitekaartjes
- Folders, brochures & magazines
- Foldermappen
- Notitieblokken
- Kaarten, postkaarten
- Verpakkingen, tasjes, verzenddozen
- Stickers en wrappers

 

 

­

Uw middelen laten drukken of printen op Paperwise?

Decaprint is preferred supplier van Paperwise. Wij kunnen u hierdoor goed adviseren over de toepassing van Paperwise bij uw drukwerk. En van een scherpe offerte voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden

 

Decaprint groene partner 2017

Decaprint is Groene Partner 

Stichting Het Zuid Hollands Landschap heeft Decaprint uitgeroepen als Groene Partner. Gezamenlijk stimuleren wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, werken we voor een prettige woon- en werkomgeving en behoud van Natuurlijk Kapitaal. 

Decaprint is voorvechter en preferred supplier van Paperwise papier en karton. Het doel van Decaprint is om de productie van dit bijzonder duurzame papier en karton naar Nederland te halen. "Paperwise is meer dan een product, het is een denkwijze. Als je je openstelt voor dit product, dan ben je bewust bezig de wereld beter te maken. Wij van Decaprint geloven hierin en willen onze klanten hier ook van overtuigen." 

 

Deze bedrijven werken ook met Paperwise

 

­